Refit Koopmans 43 ‘Raja’

Een volledige refit van het exterieur gaat ervoor zorgen dat de tweedehands gekochte Koopmans 43 ‘als nieuw’ bij ons de werf uit rolt. Volledig naar de wensen van de nieuwe eigenaar met ook aan het interieur de nodige aanpassingen. Begin 2023 zal het project afgerond zijn. Benieuwd naar onze uiteenlopende refit mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!

Tweedehands boot “als nieuw” na refit 

In september 2021 is de Koopmans 43 ‘Raja’ bij Hutting Yachts gekomen voor een grote exterieur refit klus. Het teakdek is verwijderd, het onderwaterschip, opbouw en dek zijn gestraald en opnieuw opgebouwd met epoxy. Daarna zijn het dek en de opbouw geplamuurd en opnieuw gespoten in onze favoriete kleur, namelijk: Hutting-white. Vervolgens is de gehele romp geschuurd en gespoten en is er een ‘flexit-teek’ opgekomen.

Begin 2023 weer klaar om te gaan!

Momenteel wordt al het dek-beslag vernieuwd. Alle oude elektra- en leidingsystemen zijn vernieuwd evenals matrassen en kussens. Tot slot wordt zo goed als alle apparatuur vervangen voor een geheel nieuw setje van RayMarine!

Naar verwachting is het project voorjaar 2023 klaar en kan de volledig vernieuwde Raja weer het water op!

Benieuwd naar onze refit mogelijkheden? Lees hier meer of vraag hier meer informatie op.

    Blijf op de hoogte: