Hutting 50

Samenvatting

De Hutting 50 kenmerkt zich door afgewogen proporties, zuiverheid van lijnen en een klassieke afwerking. Karaktertrekken die de ervaren zeezeiler herkent én waardeert. Het maakt het tot een zeer stijlvol zeiljacht dat de beproevingen van de wereldzeeën moeiteloos doorstaat.

Het aluminium zeiljacht biedt een uitgesproken rustig en comfortabel vaargedrag gekoppeld aan een gematigde diepgang, betrouwbaarheid en goede zeileigenschappen.

Het zeiljacht is uitgerust met een ruim bemeten kottertuig dat volop variatie in zeilvoering biedt, tegen een minimaal aantal zeilwisselingen. Het moderne reefsysteem maakt variëren van het zeiloppervlak tot een eenpersoons klus.

Mede hierdoor haalt de Hutting 50 een hoge gemiddelde snelheid onder uiteenlopende omstandigheden. Het is een passagemaker bij uitstek die je actieradius vergroot door snelheid en comfort onder zeil, gecombineerd met een elegantie die zowel zeilend als aangemeerd opvalt.

Interieur

Het stijlvolle karakter van de Hutting 50 zet zich benedendeks voort: een grote, doordacht ontworpen leefruimte die ook onder helling comfortabel blijft.

Je bepaalt zelf de indeling, kleuren en materialen, waarbij wij graag adviseren. Met gebruik van hoogwaardige materialen en veel precisie en kunde, maken wij het graag volledig naar jouw wenst. Hierdoor voelt jouw droomjacht daadwerkelijk als thuis, passend bij jouw eigen stijl en zeilbestemmingen.

Specificaties

Bouwer Hutting Yachts
Type Langkiel / midzwaard
Design Hutting Yachts & Dick Koopmans
Constructie Aluminium
Afmetingen L. 15 m x B. 4,25 m

Diepgang Zwaardjacht 1,50 - 3,20 m / Kieljacht 1,80 m
Waterverplaatsing 20,76 m³
Ballast Lood inwendig gegoten
Materiaal opbouw Hout met epoxy
Materiaal dek Aluminium met teakhout
Hutting 50 Hutting Yachts

    Blijf op de hoogte: