Hutting 40

Samenvatting

De Hutting 40 is als een vertrouwd en comfortabel thuis tijdens grote en kleine zeilreizen. Het zeiljacht is ontworpen voor de zwaarst mogelijke omstandigheden die je kunt tegenkomen op zee. Het jacht koppelt veiligheid en degelijkheid aan luxe en uitstekende zeileigenschappen.

Mijlenver van de thuishaven bevestigt het zeiljacht haar geschiktheid voor wereldreizen. Of zoals een eigenaar van een Hutting 40 zelf verwoordde: “Het onverwachte gevoel van veiligheid op een ruige zee, gaf me een kick”.

Het doordachte jachtdesign en de welgekozen tuigage maken de Hutting 40 gemakkelijk te bedienen, ook single handed. Het design is gebouwd volgens de inzichten die deze zeiljachten geliefd maken bij veeleisende zeezeilers.

 

Het resultaat: een karakteristiek jacht met stevige en tegelijkertijd vloeiende, klassieke lijnen.

Hutting 40 design
Hutting 40 design

Interieur

Benedendeks staat comfort voorop. Het interieur van de Hutting 40 is dan ook ruimtelijk ingedeeld, praktisch en luxe.
 De indeling en afwerking van het interieur zijn uiteraard af te stemmen op uw wensen. Een custom-built interieur. Je hebt daarbij keuze uit tal van exclusieve houtsoorten, bekledingsstoffen en lichtornamenten. Een donker of licht interieur, klassiek of modern, elk Hutting zeiljacht weerspiegelt op haar unieke manier de stijl van de eigenaar.

Specificaties

Bouwer Hutting Yachts
Type Zeiljacht - midzwaard - S-spant
Design Hutting Yachts & Dick Koopmans
Constructie Aluminium
Afmetingen L. 12m x B. 3,60m

Diepgang Zwaardjacht 1,35 - 2,50 m / Kieljacht 1,65 m
Waterverplaatsing 13,40 m³
Ballast Lood inwendig gegoten
Materiaal opbouw Hout met epoxy
Materiaal dek Aluminium met teakhout

    Blijf op de hoogte: