Kwaliteit, vakmanschap en perfectie staan bij Hutting Yachts voorop als custom-built jachtwerf. De werf biedt alle benodigde faciliteiten. Van spuitcabine tot jachthaven, van meubelmakers tot  monteurs en jachtschilders: Hutting Yachts heeft alles onder één dak.

Zowel nieuwbouwprojecten als refits en scheepsonderhoud van elk formaat kunnen geheel naar wens van de klant gerealiseerd worden.

Met ons ervaren team staan we overal en altijd voor onze klanten klaar. Of dit nou in Makkum is, IJsland of Patagonië, wij vliegen onze vaklieden gewoon in!

 

Na geleverd vakwerk volgt gedegen service. Klik hier om meer te lezen over het ontstaan van de werf, de faciliteiten en onze partners. Wilt u een kijkje in de werf nemen? Klik dan hier voor een virtuele rondleiding.

“De eigenaar vaart er mee maar voor het gevoel blijft het ons jacht”

Jacob Hofstra – jachtbouwer Hutting Yachts

Het ontstaan

In 1975 heeft Tjerk Hutting als 20-jarige Hutting Yachts opgericht. Vanuit een passie voor zeilen en een sterk ondernemend karakter. Lees hier hoe Tjerk op zijn 15e zijn eerste optimist bouwde, een begrip werd onder wedstrijdzeilers en hoe zijn welbekende aluminium custom-built zeiljachten tot stand zijn gekomen.

Faciliteiten

De werf biedt ruimte voor jachten tot 27m en beschikt over:
– een spuitcabine
– werkplaatsen met capaciteit van 3 jachten
– een verwarmde winterstallingsloods
– een jachthaven
– een masten-en tuigage opslag

Het veelzijdige karakter van Hutting Yachts vraagt om een breed scala aan faciliteiten. Lees hier over ons aanbod en service.

Partners

Om aldoor kwaliteit en zekerheid te bieden, werkt Hutting Yachts vaak met een vast team van leveranciers en verschillende architecten.

 

Leveranciers waar nauw mee wordt samengewerkt zijn bijvoorbeeld: De Vries Sails, A+ rigging en Gebroeders van Enkhuizen enz.

 

Architecten waar Hutting Yachts mee gewerkt heeft zijn: Van Oossanen, Omega Architects, Dick Koopmans senior en Andre Hoek.

partners Omega

    Blijf op de hoogte: