Complete refit Koopmans 37 ’ Haaks’

Het exterieur van deze stalen Koopmans 37 wordt door ons ervaren team onder handen genomen. Zo wordt het onderwaterschip volledig kaal gestraald om het onderwaterschip opnieuw te conserveren en antifouling aan te brengen.

‘Stars-and-stripes blue’ met de bekende Hutting-white

De romp en het dek worden opnieuw gespoten en er wordt een nieuw kunststof dek aangebracht van het merk TopDek. De eigenaar heeft hierbij gekozen voor een mooie, frisse, lichtblauwe romp in de kleur ‘Stars-and-stripes blue’, een kleur die we steeds vaker zien. Hiernaast worden de opbouw, kuip, mast en giek ‘Hutting-white’ gespoten.

Volledige exterieur update

Alle technische apparatuur wordt vervangen zodat het zeiljacht straks volledig up-to-date is. En om het af te maken wordt het dek beslag en het staand-en lopend wand vernieuwd.

Melamine isolatie en vers gelakte vloeren

Ondanks dat het vooral een refit aan het exterieur betreft, is ook de isolatie vernieuwd. Zo is er melamine isolatie aangebracht. Zoals bij veel van de Hutting en refit zeiljachten werken we graag met melamine als isolatiemateriaal. Dit lichtgewicht materiaal absorbeert geluid en is een zeer aangenaam en bovendien brandvertragend isolatiemateriaal. Om het geheel af te maken zijn alle vloeren uit de lak gehaald, opgeschuurd en opnieuw in de lak gezet.

Nieuwe look, nieuwe naam!

Zomer 2024 zal deze Koopmans 37 als een nieuw zeiljacht de werf uitrollen met een totaal nieuwe look én een nieuwe naam. Vanaf dan zal het de Koopmans 37 ‘Aurora’ zijn!

Meer informatie

Ons team is ervaren in het uitvoeren van volledige custom built refits; van verbouwingen tot schadeklussen. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

    Blijf op de hoogte: