Publicatie Jachtbouw Nederland

artikel_hutting_yachts_jachtbouw_NL

Publicatie Jachtbouw Nederland

Tjerk Hutting, al 45 jaar bevlogen jachtbouwer”, in het kader van het 45-jarig jubileum van Hutting Yachts hebben wij de journalisten van Jachtbouw Nederland op de werf mogen ontvangen. Bekijk hier het gehele artikel. 

 

Een leuk artikel over het ontstaansverhaal, de huidige stand van zaken maar bovenal ook de toekomst van Hutting Yachts.  Zo was Tjerk Hutting, oprichter Hutting Yachts, nooit van plan er een familiebedrijf van te maken. Vandaag de dag werken zowel zijn vrouw, twee zonen en dochter in het bedrijf. Niet omdat het moet, maar door de gedeelde passie voor de jachtbouw en het zeilen.

“Ik heb er nog altijd lol in om iets moois te maken”, – lees hoe Tjerk al op 16-jarige leeftijd in contact kwam met de jachtbouw en wat voor zijn doorbaak heeft gezorgd.

Zijn kijk op de markt: ” ik denk nooit in PK’s, het is misschien niet zakelijk, maar ik heb er te weinig affiniteit mee… ik moet wel iets hebben met de boten die ik bouw.” 

De toekomst visie:  “Zeilen zal blijven bestaan“, “hybride zeiljachten zijn de toekomst” en natuurlijk het nieuwe Hutting ontwerp wat ontwikkeld wordt in samenwerking met Hoek Design.

Lees het gehele artikel hier of download het hier. 

Wil je meer lezen over het ontstaan van Hutting Yachts? Klik hier en lees het hele verhaal.