Drukke 12 oktober Open Dag 2019

Drukke 12 oktober Open Dag 2019

We kijken terug op een succesvolle Open Dag met veel bezoekers, fantastische lezingen, goede orders voor de leveranciers en bovenal veel gezelligheid. Om 10.00 uur stonden de eerste gasten al voor de deur: eerst maar koffie, ze kwamen van ver… 

Samengevat: een zeer drukbezochte van zowel veel Nederlanders als Duitsers, Zwitsers en Belgen. Een succesvolle open dag met veel enthousiasme voor de zeiljachten en de lezingen van: De Zeezeilers van Marken met handige zeiltips, Frieda Fennel en haar boek “Kapitein van mijn Geluk, en Dick Huges over welk type rompvorm het beste past bij je zeilbestemming.

Ook de mannen van Lankhorst Taselaar, Holland Nautic en de Vries Sails waren zeer tevreden na het uitschrijven van verschillende orders en het leggen van waardevolle contacten.

Om 16.00 hebben we de laatste enthousiaste bezoekers uitgezwaaid en ging de kurk van de fles. Daar waar doordeweeks de zaag en schuurmachines staan te draaien, trakteren wij onze vaste klanten ieder jaar op een borrel met buffet. We verwelkomen nieuwe leden tot de ‘Hutting familie’ en genieten van het uitwisselen van de avonturen, ervaringen en inspiraties die het zeilseizoen hen gegeven heeft. Met een fantastisch Caribisch buffet van ‘The Black Pearl’ uit Harlingen hebben wij de Open Dag 2019 zeer voldaan afgesloten.

Namens het gehele Hutting team bedanken wij iedereen die een bezoek heeft gebracht aan de Open Dag, onze vaste klanten voor het beschikbaar stellen van hun kennis en zeiljacht, de fantastische sprekers en de aanvulling van onze vaste leveranciers. Graag tot een volgende keer!