Nieuwe machinekamer tijdens Refit Truly Classic Hoek Design 70ft ‘KIM’

Met veel plezier verwelkomen we de 70 ft Truly Classic Hoek Design ‘Kim’ weer terug op onze jachtwerf. In 2017 hebben we het teakdek vernieuwd en een exterieur refit gedaan (zie project). Voor de nieuwe eigenaar gaan we deze zomer de machinekamer volledig ombouwen en opnieuw indelen zodat deze beter bereik- en bedienbaar wordt. Hiernaast voeren we nog divers onderhoud en renovatiewerk uit aan het in-en exterieur. Want zeiljachten als de ‘KIM’, gebouwd in 1991, horen er altijd van top tot teen verzorgd uit te zien; iets wat ons team maar al te graag doet! In dit artikel zullen we geregeld een update geven van de status.

Mei 2024: Weer terug in Makkum

De ‘KIM” is overgevaren van de huidige bestemming ‘Barcelona’ naar Makkum aan boord van de Starclass Yacht transport. Een erg prettige partij om mee samen te werken en waar we al diverse zeiljachten mee hebben verscheept. Na aankomt in de Rotterdamse haven heeft onze vaste schipper, Martin Monkel, samen met Jelle en Wietse Hutting het zeiljacht teruggevaren naar Makkum. Hier zijn alle voorbereidingen getroffen om zo snel mogelijk met de werkzaamheden te kunnen starten.

Meer informatie

Ons team is ervaren in het uitvoeren van volledige custom built refits; van verbouwingen tot schadeklussen. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

    Blijf op de hoogte: