Refit and Maintenance 9.5m Tender to Yalla

De 9.5m Tender to Yalla ligt weer diepglanzend in de Atlantische oceaan na een refit en onderhoudsbeurt bij Hutting Yachts.

Als tender van het 74m Super Yacht “Yalla” moet het er altijd excellent uitzien, om die reden heeft de tender een grootschalige refit beurt gehad. Zo is allereerst de bekleding vernieuwd door Neptune en zijn de beide motoren geserviced:  1x Volvo Penta D3-220 & 1x Volvo Penta D3-230. Alle teakdek onderdelen zijn voorzien van nieuwe rubbers en al het lakwerk is vernieuwd: een nieuwe laklaag voor de hernieuwde deep-gloss look.

 

In maart 2013 is de 9.5 meter lange limo tender genaamd: T/T Yalla bij Hutting Yachts te water gegaan. De limo tender is ontworpen door van Oossanen Naval Architects en Omega Architects van Frank Laupman en past precies bij het moederschip: het 74m super yacht ” Yalla”. 

Na de levering van de aluminium romp heeft Hutting Yachts zowel het interieur, het exterieur als de technologie verzorgd. Een interessant en leuk project en mét succes: de tender is genomineerd geweest voor de Tender Awards 2015.

    Blijf op de hoogte: