Custom-built, zelf uw droomjacht laten verwezenlijken. Hutting Yachts schept deze mogelijkheid voor een zeiljacht op maat. Naar eigen wens, zeilstijl en reisbestemmingen.

Alleen het casco wordt bij een top cascobouwer uitbesteed, verder wordt het gehele zeiljacht, van interieur tot mast afgebouwd door de vakmannen van Hutting Yachts. U heeft als opdrachtgever de vrije keuze in materialen, kleur en indeling. Onze adviezen bij het maken van al die keuzes zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen en andere Hutting eigenaren.

Hutting Yachts heeft al ruim 45 jaar ervaring met het bouwen van custom-built aluminium zeiljachten. 55 jachten zijn gebouwd vanuit de ‘Hutting-lijn’, naar een ontwerp van Dick Koopmans senior. Lees hier meer over de Hutting 40, 45, 50 en bekijk de nieuwe ontwerpen: de Hutting Explorer ontwikkeld door Van Oossanen en Hutting 52 ontwikkeld door Hoek Design. 

De Hutting jachten, bekend om de opvallende, tijdloze en klassieke lijn, en haar sterk zeewaardige karakter, waarmee al jaren achtereen, op de wereldzeeën, zeildromen worden verwezenlijkt.

“Hutting yachten gelten als die Rolls Royce der Ozeane”

K. Bartels – Welt am Sonntag

Portfolio

Hutting 52
Hutting 46 Explorer
Hutting 40 12m/40ft
Hutting 45 13,75m/45ft
Hutting 50 15m/50ft

    Blijf op de hoogte: