Wij wensen Hutting 40 Brandaen veel succes met de CAM Race!

Hutting 40 Colin Archer Memorial Race

Wij wensen Hutting 40 Brandaen veel succes met de CAM Race!

Zaterdag 21 juli wordt het startsignaal weer gegeven voor de Colin Archer Memorial Race. De zee-zeilrace van Lauwersoog naar Larvik Noorwegen wordt dit jaar voor de 3ekeer gezeild met de Hutting 40 Brandaen en het welgetrainde team van Paul Peeters met zoon Bas Peeters en vrienden Jeroen van de Belt en Robbert Kelder.

 

In 2014 behaalde het team de 2eplaats in hun klasse. Een mooi resultaat, maar in 2016 delfden ze het onderspit door een misberekening. Dit jaar nieuwe ronden, nieuwe kansen en gaan ze, uiteraard, voor een 1plaats!

 

Zeilers die de tocht 5 keer volbrengen worden bekroond tot het veteranen gilde en dit is Paul Peeters als kapitein van de Brandaen zeker van plan. “Het is een prachtige wedstrijd en het biedt net wat meer strategie omdat het meerdere dagen omvat. Mijn vrouw wacht ons op in Larvik waar na het feest de mannen van boord gaan en wij verder gaan zeilen rondom Noorwegen. Een perfecte combinatie en daarom zou ik de CAMR zeker aanraden.”

 

De CAMR wordt sinds 1982 gehouden en is de grootste zee-zeilrace van Nederland. In 2 tot 5 dagen moet 400 mijl gezeild worden waarbij het startsignaal gegeven wordt in Lauwersoog en het bier koud staat bij de finish in Larvik. Zaterdag 21 juli vindt om 16.30 de start plaats.

 

Wij duimen voor mooie zeilwind in Noord-Europa en namens het gehele Hutting Team wensen wij Paul, Bas, Jeroen en Robbert veel succes en plezier tijdens de CAMR!